Tar hand om gravid har

Min kusin är mycket förtjust i att leka med hår, du kan stroke hennes porer och kamma ditt hår. Det absorberas också i det, som vill göra allt ser vackert ut, kan man förbättra en fläta fem gånger, sätta hårbågar på dem hela tiden, eller fästa dem med clips. Han älskar skolproduktioner och skapar dem. Hennes nya skapelse, Queen Jokeries, var lätt och hon behövde en perfekt frisyr och kläder. I början hade min mamma ett dussin flätor med band bundet till det. Då sa den här söta elvaåringen nej nej, inte en gång till. Jag blir trevligare på platser ... det började. Fyrtiofem minuter överklockning medan de skapas. Hon såg fantastiskt ut som en riktig drottning. Men när hon associerar sig med aristokrater, ändrade hon sig ganska snabbt. Inte räkna med att nästan två timmar har gått sedan starten av showen. Oväntat ... helt förändrade idéerna, medan det i hennes tal var nästan som "nej, jag vill verkligen inte, i det jag inte påminner drottningen, vad är hon så mycket". Hon krävde en ny frisyr, staplat hår i en fylld coca varelser. För att, som det skapades tidigare, har vi nu övning i att bygga håret, så det gick också särskilt snabbt. Hennes mamma, å ena sidan, var jag allt från en annan på några få minuter.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp