Namn pa laboratorieutrustning som visas pa fotografierna

Jag besöker ofta min älskade i åtgärd. Hon är anställd vid kemi vid universitetet i Gdańsk, där hon är student, arbetar i laboratoriet. Ibland berättar han om de möbler som han arbetar på - även om jag inte existerar i en form för att förstå allt, i kortast möjliga tillstånd tror jag inte att jag bara valde en sådan kurs av min yrkesfunktion.

Perle Bleue Visage Care Moisturise

Laboratorieutrustning har ett mycket smart och utmärkt problem. Att skriva några ord om utrustningen hos ett modernt kemiskt laboratorium kan existera för en dam som inte vet mycket om kemi, men jag öppnar den för honom ändå.Idag kemiska laboratoriet som gör naturligtvis inte till de illustrationer av det arbete som jag tror att viktiga grupper av grundskolan. T.ex.. Mikroskop Laboratory, som ofta placerar basutrustning i varje laboratorium, det är frånvarande i bandet. Den vanligaste enheten är - hur annars skulle det vara - en dator. Det finns kylskåp, installationer för ventilation av rum, handfat, olika behållare och några maskiner, som en viktig blick lekman på förmodligen inte skulle vara i form för att avgöra vad de ger - samplers, masspektrometrar vätskor och gaser, och de senaste maskinerna för att analysera kemiskt ämne, vilka företag tyvärr inte kunde komma ihåg.Naturligtvis har fortfarande ett laboratorium mikroskop använder i skolan, desto mer du stöter på ett medicinskt universitet, till biologi avdelningen, som också, som min flickvän lämnar, vi råkar besöka. bland annat att beundra laboratorieutrustning som används av biologer. Jag måste erkänna att han gör mycket effektivare än kemisk - om jag skulle skapa en uppsättning för en science-fiction-film, skulle jag noga vilja be den avdelningen att hyra en del utrustning. Biologiska avdelningen är mer intresserad av exemplar av exotiska växter som odlas där, ett stort akvarium och ett formarium, där man kan observera myrns beteende i timmar.